Videoer

På besøg i Silkeborg og Viborg

Transportminister Benny Engelbrecht var i dag inviteret på et såkaldt “feltbesøg” af Kristian Pihl Lorentzen (V) i Midtjylland. Under besøget i Silkeborg og Viborg Kommuner var der bl.a. fokus på jernbaneoverskæringen i Silkeborg, jernbanen mellem Aarhus og Viborg, vejstøj, bløde trafikanters passage af Ans Bro, Rute 26 mellem Aarhus og Viborg, en ny midtjysk motorvej og cykelstiprojekter. Hør ministeren fortælle om dagen her.

Genåbning af strækningen Næstved-Vordingborg

Transportminister Bennye Egelbrecht takkede passagererne for tålmodigheden, da han klippede snoren til gangbroen på Vordingborg Station for at markere mandagens genåbning af strækningen Næstved-Vordingborg. Stationen i Vordingborg er blevet gennemrenoveret og ombygget med en ny gangbro, nye elevatorer, nyt spor og en ny parkeringsplads.

Serviceeftersyn af jernbanen

Transportminister Benny Engelbrecht forklarer her, hvorfor jernbanen trænger til et serviceeftersyn, der skal give et samlet overblik og en samlet plan for de mange projekter, der er i gang på jernbanen.

Transportministeren viser sin tyske kollega den kommende Femern-forbindelse

Transportminister Benny Engelbrecht havde sin tyske kollega med på besøg ved Femern Bælt-projektet. “Hvis vi skal omstille det danske samfund og reducere vores CO2-udslip, så er den tunge godstransport vigtig at få flyttet fra lastbiler over på tog”. Se videoen fra Regeringen.dk